Inspiratiesessie PersonalMapping

Wil je eerst kennismaken en ontdekken of PersonalMapping iets is voor jou of voor jouw team? Dat kan. 

Kom dan naar een inspiratiesessie georganiseerd door 3d-Talent Training & Coaching. Dit is een samenwerkingsverband van drie trainers, alledrie gecertificeerd MapsTell Guides.

Waarom een inspiratiesessie?
Speciaal voor die mensen die eerst weleens willen ervaren wat dat nou is, PersonalMapping, organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. De workshop biedt een laagdrempelige manier om het concept van PersonalMapping mee te maken en zo beter te beoordelen of het wat voor je is. Tijdens de sessie krijg je de eerste inzichten in jouw eigen gedragsvoorkeuren en hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. 

Als tegemoetkoming in de kosten voor het organiseren van de workshop vragen een vergoeding van € 35,-. Dit is inclusief een hapje en een drankje. Voor de planning van 2019 klik hier en schrijf je meteen in via het contactformulier. 

We organiseren vanuit deze samenwerking naast inspiratiesessies ook trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap "Vergroot jouw impact" voor individuen. We richten ons wat betreft teamtraining op grotere klanten dan MKB alleen, bijvoorbeeld ketens binnen de horecabranche en bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Voor meer informatie www.3d-talent.nl

lPersonalMaps