LinkedIn en Netwerken

 

LinkedIn en Netwerken - Hoe zet je LinkedIn professioneel in? Hoe laat je Sociale media optimaal voor jou werken? Hoe creëer je kansen op een nieuwe baan of netwerkmogelijkheden met dit middel? 

Wat leer je?
Zakelijk succesvol zijn door gebruik van Social Media met de focus op LinkedIn. Tegenwoordig is gebruik van social media een must wil je zakelijk succesvol zijn en geen kansen en mogelijkheden missen. LinkedIn is hèt belangrijkste platform als het gaat om netwerken en het opbouwen van zakelijk relaties.

Evidence Based en eigen ervaring
Al vanaf 2006 heb ik zelf een profiel op LinkedIn en merk ik dagelijks hoe effectief het gebruik van dit middel is. Onderdeel van de training is op effectieve wijze je profiel vullen. Maar dat slechts stap één, ik leer je ook hoe je LinkedIn gebruikt als je gaat netwerken, zoekt naar zakelijke potentiële klanten of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. 

Online en offline netwerken
Netwerken is in deze huidige arbeidsmarkt een must geworden. Alleen is netwerken niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen maken bijvoorbeeld van nature makkelijk contact, anderen hebben dit minder en kunnen hierin de nodige tips en trics gebruiken. Ik leer je hoe je op de voor jou optimale manier online en offline netwerkt.

Ja, ik heb interesse in de LinkedIn en Netwerk training!  
 

LinkedIn