Persoonlijke ontwikkeling

​​​​​​Wil jij meer geluk en groei ervaren? Dan begeleid ik je graag in een van de door mij ontwikkelde persoonlijk ontwikkelingstrajecten. 

Dankzij mijn werkervaring in de uitzendbranche heb ik geleerd hoe mensen in elkaar steken. Wat hun diepste angsten en wensen zijn op het gebied van werk, doorsijpelend naar hun privéleven.

Ik begon met het geven van vaardigheidstrainingen, hier leerde ik het trainingsvak in de praktijk. Ik focuste me op het doorgeven van kennis en coachte en trainde meer dan 1000 mensen. De uitwisseling van energie die plaatsvindt tijdens een training blijft mij boeien. 

Het level van uitwisseling van energie dat bereikt wordt tijdens een training op het vlak van persoonlijke ontwikkeling ligt voor mij nog hoger. Mensen inspireren en helpen in hun groei op dit niveau, maakt mij nog meer enthousiast. Je raakt de diepere lagen. Tegelijkertijd ben ik iemand die graag met beide benen op de grond blijft en vooruit kijkt.

De vooruitgang, de optelsom van groei en blijvende verandering, die gerealiseerd wordt is groter. Mensen worden daar juist het meest gelukkig van. Dat ik daar aan bij mag dragen maakt mij trots en dankbaar!

Wil jij ook vooruit? Wil jij groei en blijvende verandering realiseren? Ik begeleid je graag via één van de volgende trajecten:

Deze trajecten kunnen individueel ingezet worden en in groepsverband kan een training op maat ontwikkeld worden.