Teamcoaching

Een team naar een hoger doel brengen en de teamleden nog beter met elkaar leren samenwerken om resultaten te behalen. Dat is wat ons betreft het uitgangspunt tijdens de teamtrainingen die wij op maat ontwikkelen.

Teamtrainingen
In deze programma's maken we graag gebruik van PersonalMapping van MapsTell, een geweldige visueel tool, gebaseerd op DISC, dat gedrag op een hele toegankelijke manier inzichtelijk maakt. 

Proces
Natuurlijk begint elke samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken wat de behoefte is, wat de doelen zijn en wat het gewenste resultaat is. 

Veel onderwerpen zijn tijdens een training mooi te combineren met PersonalMapping, zoals feedback geven, sales-vaardigheden ontwikkelen en samenwerken. Methodes als systemischwerken en transactioneleanalyse bleken in eerdere trainingen mooie manieren om trajecten meer diepgang te geven. Trainingen worden in dit geval op maat gemaakt en wij werken regelmatig met trainers samen om kennis en krachten te bundelen op dit vlak.

Bij groepen van meer dan 12 deelnemers schakelen wij een tweede trainer in. Indien gewenst werken we met een trainingsacteur, dit wordt altijd als erg leerzaam en effectief ervaren.

Ja, ik wil meer informatie over een teamtraining!