Training

Wij bieden trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We maken ook programma’s gericht op het verbeteren van de effectiviteit van Teams. 

Persoonlijke ontwikkeling
Aan de slag met je persoonlijke talenten. Je valkuilen leren kennen en hiermee leren omgaan. Ontdekken waar je krachten en verbeterpunten liggen? Kortom wil je jezelf ontwikkelen en een blijvende verandering en verbetering teweegbrengen in je eigen gedrag? 

Wij bieden trainingen in groepsverband en regelmatig op basis van open inschrijving. Dat betekent dat je je als individu inschrijft en je je persoonlijke opleidingsbudget (door de werkgever ter beschikking gesteld) voor kunt inzetten. Laat de HR adviseur van jouw werkgever hierover gerust contact opnemen met ons. 

Lees hier meer over de persoonlijke ontwikkeling trainingen waar je je bij ons voor in kunt schrijven. 

 

Teamtrainingen
Samen met je team door een trainingsproces lopen betekent dat je samen op reis gaat. De ervaring leert dat de effecten hiervan zeer positief zijn en dat het binnen een korte tijd positieve en concrete resultaten, verbeteringen en veranderingen oplevert. 

Om ook op langere termijn dit resultaat vast te houden binnen een team en een organisatie bieden we de mogelijkheid om langere programma’s te volgen. Op de team-terugkomdagen kijken we samen met deelnemers naar de successen en de mindere momenten om de effectiviteit van een training groter te maken en de duurzaamheid op te schroeven. 

Kies je voor duurzame integratie van verbeteringen dan kies minimaal voor het 3 maanden programma. Wil je daarnaast additioneel ook individuele of werkplek procesbegeleiding inzetten staat het 6 maanden programma voor een langdurige begeleiding van je team ter beschikking. 

Lees hiermeer over de teamcoaching en trainingen waar je je bij ons voor in kunt schrijven.