Training "Vergroot jouw impact"

Sinds kort is er de mogelijkheid om ook als individu in te schrijven voor een training persoonlijk leiderschap. De training heet "Vergroot jouw impact" en heeft al een aantal erg enthousiaste deelnemers opgeleverd! 

Voor Wie?
Vergroot jouw impact - een ontdekkingsreis van drie dagdelen verdeeld over drie maanden. In een groepstraining persoonlijk leiderschap leer je jouw impact te vergroten in de interactie met de andere deelnemers via het tool PersonalMapping. Het is een training voor (startende) leidinggevenden, teamleiders, adviseurs of zelfstandig ondernemers die willen werken aan persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. 

Deze training wordt georganiseerd onder de naam 3d-Talent Training & Coaching, een samenwerkingsverband van drie Mapstell Guides, waaronder ikzelf.

  • Wil jij meer inzicht in jouw gedrag en jouw impact vergroten?
  • Wil jij persoonlijk effectiever worden, zowel zakelijk als privé?
  • Wil jij in een veilige omgeving experimenteren met wat jouw gedrag voor effect heeft op de ander?

Kortom wil jij op een leuke interactieve manier effectiever leren communiceren en je impact vergroten? Reis dan met ons door jouw Landschap van Gedrag.


Wat krijg je?
Een training die direct resultaat oplevert namelijk; effectievere gesprekken, versterkte relaties en een succesvollere samenwerking. 


Wat leer je?
We nemen je mee op een verdiepende reis, waarbij je samen met andere deelnemers letterlijk over de mat van de Wereld van Verschil reist. Je gaat experimenteren met verschillende gedragsstijlen. Je leert hoe jij vanuit jouw eigen gedragsstijl het beste om kunt gaan met gedrag van de ander en hoe jij dit kan beïnvloeden. De training wordt verzorgd door twee ervaren trainers.

Lees op deze site www.3d-talent.nl alle informatie en meld je aan indien je interesse hebt.

TIP!: voor individuen is vaak een persoonlijk ontwikkelingsbudget vanuit de werkgever beschikbaar. Informeer hiernaar bij de HR adviseur van je werkgever. Ook zijn kosten voor trainingen en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk hiervoor op www.belastingdienst.nl